Pokemon Go Valentine’s Event 2019 | Bonuser, dato og tid

De Pokémon Go Valentine-arrangementet ble bekreftet i Pokemon Go-nyhetsbrevet 7. februar. Bonuser, dato og klokkeslett for Valentine's day-arrangement er nå bekreftet.

Pokémon Go Valentine-arrangement

Som tidligere nevnt, og ikke overraskende så, har Valentine & # 39; s-arrangementet i 2019 flere rosa Pokemon. Dette er Clefairy, Hoppip og Luvdisc som mer vanlige gyter.

I tillegg vil Chansey og Porygon dukke opp oftere i raid-kamper. Vanligvis skiller ikke spesielle begivenheter mellom økt gyte og raidkamp. Som et resultat er dette en funksjon vi kunne se i fremtidige hendelser.

catherine zeta jones sminke
  • Les mer: Valentins spesielle forskningsoppgaver, skinnende Pokémon og eggebasseng!

Pokémon med økte gyter er fra hver av de tre første generasjonene av Pokemon. I mellomtiden er Chansey og Porygon begge fra den opprinnelige Kanto-regionen. Derfor introduserer ikke Valentine-arrangementet noen ny gener 4 Pokémon direkte.

Hovedtyngden av arrangementet ble tidligere lekket nedenfor.



Bonuser

Valentinsarrangementet inkluderer følgende bonuser:

  • Dobbelt godteri
  • Lokker varer i seks timer så lenge arrangementet varer
  • Clefairy, Hoppip og Luvdisc vil gyte oftere
  • Chansey og Porygon vil dukke opp oftere i raid-kamper
Pokémon Go Valentine-arrangementet er endelig kunngjort!

Dato og tid

Pokemon Go Valentine-dagen har allerede startet. Offisielt startet den 13. februar, 13:00 PST. Det er 21:00 GMT og 16:00 EST.

har søte anita virkelig tourettes

Arrangementet avsluttes 21. februar, 13:00 PST. Nok en gang vil det være 21:00 GMT og 16:00 EST.

Derfor varer arrangementet åtte dager. Til sammenligning varte den forrige begivenheten, månens nyttår, i ni dager.

Samtidige Pokemon Go-arrangementer

Den økte tidsplanen for arrangementer for Pokemon Go i 2019 betyr at mange av dem kjører samtidig.

  • Les mer: Pokemon Go February Community Day - Alle detaljer

Valentine-arrangementet vil løpe ved siden av det skinnende Meltan-arrangementet og den kommende fellesskapsdagen i februar.