Hvordan få FIFA 21 Deadline Day Pack & gratis TOTW-kort

FIFA 21-spillere skal endelig se noen av sine tidlige belønninger, inkludert den helt nye & lsquo; Deadline Day & rsquo; pakke for Ultimate Team. Hvis du ikke har fått plyndringen ennå, her er hva du trenger å vite.


EA Play tidlig tilgangsperiode for FIFA 21 tillot FIFA-fans fra hele verden å få tak i det nye spillet før det offisielt slippes.

Kunngjort 2. oktober vil spillere som dykker inn i et spill FIFA 21 før 23:59 PT / 2:59 ET / 7:59 GMT / 8:59 CEST 9. oktober bli belønnet med en Deadline Day-pakke.

frisyrer for å skjule røtter

Som navnet antyder, er dette en pakke som handler om overføringer. Hver spiller som åpner en, blir belønnet med fire lån One to Watch-kort fra enten OTW Team One eller Team Two - avhengig av når du åpner pakken.

Nye OTW-kort

EA Sports


månedens premier league -spillere
Det er mange nye Ones to Watch-kort som kommer til FIFA 21.

I skrivende stund lanserer EA Deadline Day-pakkene, men noen spillere rapporterer fortsatt at de ikke har mottatt belønningen, selv etter å ha spilt FIFA 21 i løpet av den nødvendige tiden.

  • Les mer: Slik fullfører du FIFA 21s Kramaric POTM SBC (månedens spiller)

Hvis du har spilt den nødvendige tiden, men fortsatt ikke har mottatt Deadline Day-pakken eller andre belønninger, følger du bare trinnene nedenfor for å hevde det du skyldte hvis du fortsatt er tomhendt 17. oktober.


  1. Forsikre deg om at du spilte minst 30 minutter med FIFA 21 før 9. oktober.
  2. Hvis du ikke har fått belønningene dine innen 17. oktober, gå til help.ea.com .
  3. Når du er der, gå til & ldquo; Koder og kampanjer & rdquo;
  4. Velg & ldquo; Kampanjespørsmål & rdquo; tema og problemstilling
  5. Lag en sak for dine mottatte belønninger.


Når det er gjort, skal belønningene dine forhåpentligvis sendes ut av EA snart. Hvis du ikke spilte i løpet av betaversionen i det hele tatt og prøver å hente en gratis pakke ved å spille på hjelpesiden, kan det være lurt å holde pusten.

  • Les mer: FIFA 21 Ones to Watch Team 2 live: OTW release time & players list

Forhåpentligvis trenger du ikke å gå gjennom problemer med å lage en sak da EA jobber for å få alle belønningene ut til spillerne. Når vi vet hvordan FIFA-kampanjer har gått tidligere, vil vi ikke la det være helt i deres hender for å sikre at du får det du rettmessig har tjent.

Følg oss som alltid på Twitter @UltimateTeamUK for alle de nyeste FIFA 21-oppdateringene, nyheter, guider og mer.